home

Opleiden


Sophia Revalidatie werkt met gekwalificeerd personeel en hecht grote waarde aan het bijhouden van kennis en vaardigheden. De afdeling Opleiden  (onderdeel van het Kenniscentrum) faciliteert bij individuele en collectieve scholingsaanvragen en ondersteunt de opleidingen tot revalidatiearts en GZ psycholoog. Hierbij werkt de afdeling nauw samen met onder meer opleiders,  praktijkbegeleiders, studiecoördinatoren en stagebegeleiders.
 

Sophia Revalidatie Academy

Verschillende scholingsactiviteiten voor zowel de interne als externe professionals, stagiaires en vrijwilligers organiseren we onder de noemer Sophia Revalidatie Academy.
 

 Centrale Opleidingscommissie

Sophia Revalidatie neemt deel aan de Centrale Opleidingscommissie (COC) van het OOR Leiden. Deze commissie fungeert als overleg- en adviesorgaan inzake de bevordering van de kwaliteit van het opleidingsklimaat voor RGS gerelateerde opleidingen. De COC adviseert rechtstreeks of door een advies aan de Raad van Bestuur en het MT (conform het gestelde in het Kaderbesluit artikel C11, zie site KNMG).

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie