Zoetermeer HagaZiekenhuis

Sinds januari 2020 is Basalt verantwoordelijk voor het volledige pakket aan revalidatiegeneeskundige zorg voor patiënten in Zoetermeer HagaZiekenhuis. Vanuit Zoetermeer HagaZiekenhuis zijn onze revalidatieartsen deel van het team van specialisten rond een specifieke patiënt. Zodra de patiënt uit het ziekenhuis ontslagen wordt, blijft de patient gedurende de gehele revalidatie onder behandeling van Basalt of de revalidatieartsen van Basalt. De patient is in het Zoetermeer HagaZiekenhuis al een patiënt van Basalt geworden. Verdere behandeling kan verlopen vanuit de polikliniek in het Zoetemer HagaZiekenhuis of een van de andere Basalt locaties, een vervolg opname in een van de klinieken van Basalt is ook mogelijk.

Met een doorverwijzing van de huisarts kunnen patiënten ook terecht bij de revalidatieartsen van Basalt in het Zoetermeer HagaZiekenhuis.

Toneellaan 1
2725 NA Zoetermeer
T 079 - 346 28 43
E-mail: Medsec.llz@basaltrevalidatie.nl

Parkeren: U kunt tegen betaling parkeren in de parkeergarage van het Haga Ziekenhuis. Voor meer informatie over parkeren bij het Haga Ziekenhuis en voor abonnementen klik hier.

Klik op onderstaande icoontjes voor uw route naar Basalt met zowel het openbaar vervoer als de auto.