home


Nieuws

 • Symposium rondom veelvoorkomende handproblematiek
  De handen ineen
  13 maart 2018 | Mirjam Kleijn
  Dinsdag 29 mei 2018 organiseert Het Hand- en Polscentrum van Sophia Revalidatie een regionaal symposium rondom veelvoorkomende handproblematiek. Aan bod komen de onderwerpen flexorpeesletsel, artrose in de hand, onbegrepen polsklachten, de spastische hand en de psychologische gevolgen van handletsel. Aanmelden is mogelijk tot 1 mei 2018. Lees verder »
 • Sophia Revalidatie partner van National eHealth Living Lab
  09 maart 2018 | Mirjam Kleijn
  Op vrijdagochtend 9 maart opende burgemeester Lenferink in het bijzijn van ruim 400 gasten het Nationaal eHealth Living Lab, NeLL genoemd. In het NeLL wil het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) alle landelijke eHealth-initiatieven samenbrengen. Sophia Revalidatie en Rijnlands Revalidatie Centrum zijn trotse partners van het NeLL.
    Lees verder »
 • "Onze" Renske in PyeongChang!
  08 maart 2018 | Mirjam Kleijn
  Vol verwachting volgen wij komende week snowboardster Renske van Beek bij de Paralympische Winterspelen. Renske werd op haar tiende getroffen door een herseninfarct waardoor ze aan haar linkerzijde deels verlamd raakte. Ze revalideerde bij ons centrum waar we sporten hoog in het vaandel hebben staan. Renske stond altijd graag op de ski’s, maar dat lukte niet meer na haar infarct. Haar liefde voor de sneeuw bleef en daardoor pakte ze het snowboarden op. Een inspirerende workshop van Bibian Mentel bij ons centrum zorgde voor contact met de Mentelity Foundation. Door met Bibian Mentel mee te trainen, wist ze een plekje te bemachtigen in de selectie Talentontwikkeling van de Nederlandse Ski Vereniging. En inmiddels staat ze aan de top! We zijn trots op haar doorzettingsvermogen. Ze is een voorbeeld voor menig patiënt. Lees verder »
 • Onzichtbare gevolgen van NAH
  Blog #6
  07 maart 2018 | Mirjam Kleijn
  Een prachtige strip over de onzichtbare gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, getekend door Manon. Lees verder »
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie