home


Nieuws

 • Gestart in de nieuwbouw
  Van de Cliëntenraad
  16 januari 2013 | Joyce Overgaag
  De Cliëntenraad van Sophia Revalidatie is op 14 januari 2014 voor het eerst in vergadering in de nieuwbouw Den Haag bijeengekomen. Dit als afsluiting van een bewogen jaar 2013 en als voorproefje op de officiële opening tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 20 januari 2014. Lees verder »
 • Brain Awareness Week 2013
  Twitter mee: #BAW13NL
  21 januari 2013 | Daniëlle Dijke
  De Brain Awareness Week, die wereldwijd jaarlijks in maart plaatsvindt, is gericht op hersenen, hersenletsel en onderzoek. In 2013 vindt dit evenement voor de 18e keer plaats, voor de 5e keer op De Haagse Hogeschool. Lees verder »
 • Zitskireis 2013
  21 januari 2013 | Joyce Overgaag
  Sophia Revalidatie probeert ieder jaar voor elkaar te krijgen dat een groep patiënten kan revalideren tijdens de zitskireis. Dit is geen gewone wintersportreis, maar een revalidatiereis. Het is niet vanzelfsprekend dat de reis ieder jaar weer doorgaat. Zonder steun van bedrijven, fondsen en donateurs kan deze jaarlijkse zitskireis niet doorgaan. De zitskireis voor 2013 is helaas niet volledig gesponsord, we komen nog steeds € 4.000,00 te kort. De directie van Sophia Revalidatie heeft middels een garantstelling ervoor gezorgd dat de reis tóch doorgang kon vinden, ondanks de tekorten op de begroting van de zitskireis.

  Lees verder »
 • Behoefte aan ondersteuning na de revalidatie?
  20 januari 2013 | Joyce Overgaag
  Sophia Revalidatie Westeinde werkt sinds een paar jaar samen met MEE. MEE komt in beeld wanneer de revalidatieperiode in het eindstadium komt en de behandelaars en/of arts vermoeden dat de patiënt na de revalidatie nog wel ondersteuning kan gebruiken. Als de patiënt dit wil, wordt er een gezamenlijke afspraak gepland met een consulent van MEE. Deze afspraak vindt plaats bij Sophia Revalidatie Westeinde. De consulent kijkt samen met de patiënt wat er in de toekomst nodig is om zo zelfstandig mogelijk te functioneren en houdt de vinger aan de pols. Op deze manier vullen beide organisaties elkaar aan en wordt de kans op een terugval voor de betrokkene kleiner. Lees verder »
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie