home


Nieuws

 • Pilot Sportloket
  18 juni 2013 | Joyce Overgaag
  Sophia Revalidatie is een van de 18 deelnemende revalidatie-instellingen van het programma Revalidatie, Sport en Bewegen. In het programma wordt de verbinding gelegd tussen de zorgsector en de sport- en beweegsector zodat (ex-)patiënten naadloos doorstromen naar bewegen en sport in de thuissituatie. Het Sportloket vormt hierbij de verbindende schakel. Binnen Sophia Revalidatie wordt een fysiek Sportloket ingericht waarnaar revalidatieartsen en paramedici hun patiënten kunnen doorverwijzen. Het Sportloket wordt bemenst door een sport- en beweegconsulent die op maat adviseert over de beweeg- en sportmogelijkheden. Bij het Sportloket krijgen patiënten ook informatie die ze nodig hebben om buiten de revalidatie instelling verder te kunnen bewegen en sporten. Bewegen en sport wordt hiermee een onlosmakelijk onderdeel van de revalidatiebehandeling. Lees verder »
 • Sophia Revalidatie doet mee aan project e-rev@lidatie
  Start van het project
  12 juni 2013 | Daniëlle Dijke
  Het Revalidatiefonds ondersteunt het project e-rev@lidatie dat loopt van 1 februari 2013 tot 30 december 2014. Onze dank is groot. Arend de Kloet, Sander Houdijk, Eelco Sengers, Henk Arwert en Jorit Meesters zijn de contactpersonen binnen Sophia Revalidatie.  Lees verder »
 • “Beweeg op uw eigen manier!”
  11 juni 2013 | Daniëlle Dijke
  Sophia Revalidatie organiseert, samen met Westerhonk en Wollebrandcross, de tocht “Beweeg op uw eigen manier!”, afgekort BOUEM.  Lees verder »
 • Thea Vliet Vlieland benoemd tot bijzonder hoogleraar
  04 juni 2013 | Daniëlle Dijke
  Per 1 mei 2013 is mevrouw prof. dr. Thea Vliet Vlieland verbonden als bijzonder hoogleraar aan het Kenniscentrum van Sophia Revalidatie. Thea Vliet Vlieland is door het KNGF benoemd tot bijzonder hoogleraar Doelmatigheid van revalidatieprocessen, in het bijzonder fysiotherapie. De leerstoel is gevestigd bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Lees verder »
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie