home


Nieuws

 • Gecombineerde bouw Piramide en De Witte Vogel
  Twee scholen gaan samenwerken
  31 oktober 2013 | Deborah Huisman
  Vier partijen hebben de handen in een geslagen om samen een mooi gebouw neer te zetten aan de Melis Stokelaan op het terrein van Sophia Revalidatie. De Witte Vogel was reeds van plan om te verhuizen naar de Melisstokelaan. Door het verhuizen van de VSO-afdeling van de Piramide naar de Steenwijklaan ontstond voor de SO-afdeling van de Piramide de kans om eveneens te participeren in het nieuwbouwproject.  Lees verder »
 • Bewegen op eigen manier bij Het Westerhonk
  29 oktober 2013 | Deborah Huisman
  Met de scootmobiel, in een rolstoel, met de handbike of lopend met eventueel krukken of een rollator bewegen deelnemers zich voort. Tijdens de pleziertocht ‘Beweeg Op Uw Eigen Manier’ (BOUEM) kon afgelopen zaterdag 26 oktober een parcours van 2,5 kilometer worden afgelegd op het terrein van ’s Heeren Loo locatie Het Westerhonk in Monster. Lees verder »
 • Inloopbijeenkomst terrein Sophia Revalidatie Den Haag voor buurtbewoners Escamp
  29 oktober 2013 | Joyce Overgaag
  De gemeente Den Haag heeft op maandag 28 oktober 2013 in samenwerking met Sophia Revalidatie een inloopbijeenkomst georganiseerd voor de omwonenden van Sophia Revalidatie Den Haag. De bijeenkomst bood buurtbewoners de gelegenheid vragen te stellen over de huidige terreinwerkzaamheden rondom de nieuwbouw van Sophia Revalidatie. De vertegenwoordigde partijen waren de Gemeente Den Haag, Sophia Revalidatie, bureau b+b (landschapsarchitect) en Waal Bouw (aannemer).
  Lees verder »
 • Dr. E.J.K. Boldingh wint prijs
  Uitreiking in mei 2014
  29 oktober 2013 | Daniëlle Dijke
  Dr. E.J.K. (Eric) Boldingh heeft met zijn proefschrift 'Pain and disabilities related to hip disorders in adults with severe cerebral palsy' een Europese prijs gewonnen. Sophia Revalidatie feliciteert Eric Boldingh van harte met deze prachtige bekroning op zijn werk. Lees verder »
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie