home


Nieuws

 • Zitskireis 2013 schenkt appelboom
  26 mei 2015 | Joyce Overgaag
  Twee jaar geleden heeft de groep patiënten die op zitskiëreis is geweest, bedacht dat zij iets leuks wilden doen voor Sophia Revalidatie. Zij schonken een appelboom voor de nieuw aan te leggen tuin van Sophia Revalidatie Den Haag. Inmiddels heeft deze boom een mooie plek in de tuin en heeft hij bloesems gekregen. Afgelopen woensdag, tijdens de officiële opening van de openbare buitenruimte en de speeltuin, was er ook een moment om de boom te markeren. Mevrouw Vrolijk, patiënt Zitskireis 2013, overhandigde het naambordje aan Renate Bakker, coördinator aangepast sporten, die hem vervolgens bij de appelboom plaatste.  Lees verder »
 • Geslaagde opening buitenruimte
  openbare buitenruimte en speeltuin Sophia Revalidatie Den Haag
  21 mei 2015 | Joyce Overgaag
  Op woensdag 20 mei opende Damian Groenewegen, leerling (V)SO De Piramide samen met Wethouder Baldewsingh, dhr. A. van Duivenbode van stichting DaDa en mw. H. Renne van Sophia Revalidatie de openbare buitenruimte en de speeltuin.
  Lees verder »
 • Subsidie toegekend aan belangrijk samenwerkingsproject digitale revalidatie
  21 mei 2015 | Mirjam Kleijn
  Het lectoraat Revalidatie kreeg onlangs het bericht dat het project FAST@HOME (Fit After STroke) subsidie krijgt. FAST@HOME wil het mogelijk maken thuis te revalideren na een CVA, ook wel beroerte genoemd. Het project start 1 oktober 2015 en duurt 4 jaar. FAST@HOME is een samenwerkingsverband van Sophia Revalidatie met o.a. de Haagse Hogeschool , het LUMC  en het Rijnlands Revalidatiecentrum.  Het onderzoeksgeld is toegekend door de Stichting Innovatie Alliantie, een orgaan dat HBO-onderzoeksgeld (RAAK-PRO) inzet om professionals in het werkveld te ondersteunen.
  Lees verder »
 • Convenant tilt zorg voor patiënten met een beroerte naar een nog hoger plan
  12 mei, internationale dag van de beroerte, feestelijk gemarkeerd
  13 mei 2015 | Mariëlle den Heijer
  De ketenpartners Careyn, Pieter van Foreest, Sophia Revalidatie en het Reinier de Graaf ziekenhuis hebben gezamenlijk een convenant opgesteld, waarmee zij hun jarenlange samenwerking naar een nog hoger plan tillen. 12 mei jl., de internationale dag van de beroerte, was daarbij de uitgelezen dag voor bestuurders en directieleden om het convenant feestelijk te ondertekenen. Lees verder »
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie