home


Nieuws

 • Symposium: Kinderen met een Ernstig Meervoudige Beperking, je bent er weg van!
  29 juni 2017 | Joyce Overgaag
  Op woensdag 28 juni vond het symposium ‘Kinderen met een Ernstig Meervoudige Beperking, je bent er weg van!’ plaats. Sophia Revalidatie en Tyltylcentrum De Witte Vogel organiseerden dit symposium vanwege het afscheid van twee kinderrevalidatieartsen. Hanny van Riel en Eric Boldingh waren samen verantwoordelijk voor de medisch specialistische revalidatie binnen Tyltylcentrum De Witte Vogel, waar kinderen met een Ernstig Meervoudige Beperking van 0 tot 20 jaar onderwijs en zorg krijgen. 
    Lees verder »
 • Locatie Delft: inrit vanaf Buitenhofdreef tijdelijk dicht
  29 juni 2017 | Mirjam Kleijn
  In Delft wordt de Reinier de Graafweg opnieuw ingericht. Dit heeft gevolgen voor de toegang tot onze locatie in Delft. Vanaf 10 juli kunt u tijdelijk alleen het parkeerterrein bereiken via de Reinier de Graafweg. De gemeente plaats bewegwijzering voor deze tijdelijke omleiding. Lees verder »
 • Presentatie Cue2Walk bij Medical Delta Event
  27 juni 2017 | Mirjam Kleijn
  Vandaag, 27 juni, vindt het Medical Delta Event plaats in Leiden. Arend de Kloet, psycholoog bij Sophia Revalidatie en lector Revalidatie  aan de Haagse Hogeschool demonstreert samen met ontwikkelaar ir. M. van der Ent MSc de Cue2Walk; een ‘wearable’ met sensoren en een daaraan gekoppelde app die Parkinsonpatiënten actief kan helpen bij freezing. Lees verder »
 • Feestelijke officiële opening nieuwbouw voor speciaal onderwijs
  23 juni 2017 | Joyce Overgaag
  Op 23 juni speelde Ingrid van Engelshoven, lid van de Tweede Kamer en voormalig wethouder van de gemeente Den Haag, een sleutelrol bij de feestelijke officiële opening van de nieuwbouw voor speciaal onderwijs. De leerlingen volgden ademloos hoe zij samen met de goochelaar de schaar tevoorschijn goochelde om vervolgens het lint te kunnen doorknippen. “Het was een feestelijke middag waar de leerlingen al weken naar uitkeken! Ik vond het geweldig om onze leerlingen op een mooi buitengebied voor een schitterend gebouw te zien genieten van de opening. Zij zijn het waar wij het allemaal voor hebben gedaan!” aldus Erik Los, directeur De Witte Vogel. Lees verder »
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie