home
Locatie Gouda tijdelijk minder goed bereikbaar

Locatie Gouda tijdelijk minder goed bereikbaar
04 juni 2018 | Mirjam Kleijn
Van maandag 11 juni t/m vrijdag 22 juni is de toegangsweg naar Sophia Revalidatie vanaf het kruispunt Bleulandweg/Büchnerweg afgesloten vanwege hijswerkzaamheden bij het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ). Vanaf maandag 25 juni is Sophia Revalidatie weer gewoon bereikbaar.


Patiënten en bezoekers van onze locatie mogen deze weg nog wel gebruiken

Zij worden gezien als bestemmingsverkeer en mogen naar de parkeerplaats van Sophia Revalidatie rijden en daar parkeren. Dit staat ook op de bewegwijzering bij de wegafsluiting.


Alleen toegankelijk via de Bleulandweg

Er worden omleidingsroutes aangegeven voor de parkeergarage van het Groene Hart Ziekenhuis want deze is alleen vanuit de Ridder van Catsweg bereikbaar. Patiënten kunnen niet vanuit de Ridder van Catsweg over de Büchnerweg naar Sophia Revalidatie rijden, want ook daar is de weg afgesloten ivm de hijswerkzaamheden. Zij worden “teruggeleidt” om via de Bleulandweg naar Sophia Revalidatie te rijden. 

Download hier het kaartje zodat u precies ziet  waar de wegafsluiting is.Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie