Netwerkbijeenkomsten

 

Sophia Revalidatie organiseert met enige regelmaat netwerkbijeenkomsten. Deze treft u hieronder aan.
 

DCD - regio Den Haag

Het wordt steeds duidelijker dat er veel kinderen rondlopen met fijn- en grofmotorische problemen ten gevolge van DCD (Developmental Coördination Disorder). Deze kinderen worden binnen diverse behandelsettingen gezien: eerstelijns praktijken, gezondheidscentra en revalidatiecentra. We hebben allen als doel dat het kind met DCD zo goed mogelijk functioneert, zowel thuis, op school, als in de vrije tijd. 
 
Het is in het belang van het kind, als alle behandelaars rondom het kind met DCD, samenwerken als gelijkwaardige partners, en gebruikmaken van elkaars specifieke expertise. Dit is de reden dat we in november 2015 een Regionaal Netwerk DCD zijn gestart, zodat het kind met DCD de juiste zorg op de juiste plaats geboden wordt.  Op 23 november 2017 vindt de vijfde bijeenkomst van dit Regionaal Netwerk DCD Den Haag plaats.
 

Netwerk Den Haag en omgeving
Datum 23 november 2017
Tijdstip 17.00 - 19.00 uur
Locatie Sophia Revalidatie Den Haag
Vrederustlaan 180
Aanmelden Klik hier


 

Handtherapeuten - regio Den Haag

Regelmatig organiseren onze handtherapeuten van Het Hand en Polscentrum een netwerkbijeenkomst om kennis te delen. De volgende netwerkbijeenkomst zal plaatsvinden in oktober 2017. Nadere informatie volgt.

Op 11 april 2017 vond de derde bijeenkomst plaats met het thema ‘De Pols’. Handchirurg Dr. Koch gaf een presentatie over de biomechanica van de pols en de artroscopische operatiemogelijkheden. Orthopeed Dr. Kraan besprak de conservatieve behandelmogelijkheden, waarin het aspect ‘coping strategieën’ ter sprake kwam. Tot slot brachten Mw. Moerman en Mw. Lelieveld een discussie op gang over de oefentherapie bij polsklachten, waarin interactie op prijs werd gesteld.
 
Netwerk Den Haag en omgeving
Datum oktober 2017 (exacte datum volgt)
Tijdstip vanaf 18.00 uur
Locatie Het Hand en Polscentrum (in Haga Ziekenhuis) Sportlaan 600 in Den Haag
Aanmelden
 
Het bijwonen van deze netwerkbijeenkomst is alleen mogelijk via een persoonlijke uitnodiging.
Bij vragen of voor het kenbaar maken van uw  interesse kunt u ons mailen. 

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie