home

Aanmelden


U komt in aanmerking voor het poliklinische behandelprogramma CVA als u een beroerte heeft gehad en meerdere problemen ervaart bij uw dagelijkse activiteiten en deelname aan de maatschappij. Klinische revalidatie is mogelijk als u recent een CVA heeft doorgemaakt, waardoor u niet zelfstandig thuis kunt functioneren en afhankelijk bent van gespecialiseerde zorg in het revalidatiecentrum.
 

Procedure

Poliklinische Revalidatie

U hebt een schriftelijke verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. U of uw arts stuurt deze brief aan één van onze Medisch Secretariaten. Na aanmelding ontvangt u - binnen drie weken - een uitnodiging voor het eerste consult. . Actuele informatie vindt u in ons overzicht van de wachttijden.
 

Klinische Revalidatie

Vanuit het ziekenhuis
Alleen een revalidatiearts kan een u aanmelden voor klinische revalidatie. Medisch specialisten, die vermoeden dat u hiervoor in aanmerking komt, kunnen een revalidatiearts in het ziekenhuis in consult vragen.

Vanuit huis of verpleeghuis
Als uw  (verpleeg)huisarts of specialist van mening is dat de revalidatiearts u met spoed ziet, kan deze telefonisch contact opnemen met één van onze revalidatieartsen.
 

Locaties

Sophia Revalidatie biedt het CVA behandelprogramma aan op de volgende locaties:  Den Haag, Delft, Gouda en Zoetermeer. Klinische revalidatie is mogelijk bij Sophia Revalidatie in Den Haag.

Sophia Revalidatie Den Haag


Grotere kaart weergeven

Sophia Revalidatie Westeinde


Grotere kaart weergeven

Sophia Revalidatie Delft


Grotere kaart weergeven

Sophia Revalidatie Gouda


Grotere kaart weergeven

Sophia Revalidatie Zoetermeer


Grotere kaart weergeven

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie