home

Aanmelden


U komt in aanmerking voor het poliklinische behandelprogramma als u MS heeft en daarvan beperkingen ondervindt. Heeft u intensieve revalidatiebehandeling en 24-uurszorg nodig, dan  
komt u in aanmerking voor een (klinische) opname bij Sophia Revalidatie.
 

Procedure

Poliklinische revalidatie

U hebt een schriftelijke verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. U of uw arts stuurt deze brief aan één van onze Medisch Secretariaten. Na aanmelding ontvangt u - binnen drie weken - een uitnodiging voor het eerste consult. Actuele informatie vindt u in ons overzicht van de wachttijden.
 

Klinische revalidatie

Vanuit het ziekenhuis
Alleen een revalidatiearts kan een patiënt aanmelden voor klinische revalidatie. Medisch specialisten, die vermoeden dat een patiënt in aanmerking komt een opname, kunnen een revalidatiearts in het ziekenhuis in consult vragen. Tijdens uw verblijf in het ziekenhuis komt (op verzoek van uw behandelend specialist) onze revalidatiearts bij u op bezoek. Hij beoordeelt of u in aanmerking komt voor klinische revalidatie in Sophia Revalidatie.  
 
Vanuit huis of verpleeghuis
Als uw  (verpleeg)huisarts of specialist van mening is dat de revalidatiearts u met spoed ziet, kan deze telefonisch contact opnemen met één van onze revalidatieartsen. 
 

Locaties

Sophia Revalidatie biedt medisch specialistische revalidatie voor Multiple Sclerose op behandellocaties in Den Haag, Delft, Gouda en Zoetermeer.
 

Sophia Revalidatie Den Haag


Grotere kaart weergeven

Sophia Revalidatie Westeinde


Grotere kaart weergeven

Sophia Revalidatie Delft


Grotere kaart weergeven

Sophia Revalidatie Gouda


Grotere kaart weergeven

Sophia Revalidatie Zoetermeer


Grotere kaart weergeven

 

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie