home

Multitrauma


Bij multitrauma heeft een patiënt meerdere letsels opgelopen door een ernstig ongeval. Door een val of klap, een botsing, verdrukking of een explosie kan er sprake zijn van een combinatie van botbreuken, letsel aan gewrichten en spieren, orgaanletsel, zenuwstelsel, hersenletsel of amputatie. Afhankelijk van de plaats en de genezing van het letsel zijn er complexe, tijdelijke of blijvende beperkingen.
 

Revalidatie

Een ongeval is zeer ingrijpend. Omdat een multitrauma verschillende, zowel lichamelijke als mentale, problemen tot gevolg heeft, zijn patiënten gebaat bij een intensieve revalidatiebehandeling. Sophia Revalidatie is als specialist in medische revalidatie in staat om de meest complexe problemen adequaat te behandelen en helpt patiënten  het trauma zo goed mogelijk te accepteren en weer zo zelfstandig mogelijk te worden. Afhankelijk van de problematiek  stellen we een behandelplan en multidisciplinair team samen, dat bijdraagt aan een zo goed mogelijk herstel.    
 

Kindermeeloopmiddag

Speciaal voor kinderen van (groot)ouders en/of verzorgers die met een Multitrauma bij Sophia Revalidatie revalideren, organiseren wij met enige regelmaat een kindermeeloopmiddag

Lees hier het verhaal van Liesbeth die revalideerde bij Sophia Revalidatie.

Patiënt Liesbeth vertelt over haar revalidatie na multitrauma 

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie