home

Aanmelden


U komt in aanmerking voor het poliklinische behandelprogramma NAH als u beperkingen ervaart in het denken, het geheugen, het gedrag, de concentratie en op sociaal en emotioneel gebied na NAH. Het klinische behandelprogramma is bedoeld voor mensen die kort geleden schade aan hun hersenen hebben opgelopen. U kunt niet zelfstandig thuis functioneren en u bent afhankelijk van gespecialiseerde zorg en behandeling in het revalidatiecentrum.
 

Procedure

Poliklinische Revalidatie

U hebt een schriftelijke verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. U of uw arts stuurt deze brief aan één van onze Medisch Secretariaten. Na aanmelding ontvangt u - binnen drie weken - een uitnodiging voor een gesprek met de revalidatiearts en de zorgcoördinator. Zij beslissen dan, samen met u, of deelname aan het poliklinische behandelprogramma voor u zinvol is. Actuele informatie vindt u in ons overzicht van de wachttijden.
 

Klinische Revalidatie

Vanuit het ziekenhuis
Alleen een revalidatiearts kan een patiënt aanmelden voor klinische revalidatie. Medisch specialisten, die vermoeden dat een patiënt in aanmerking komt een opname, kunnen een revalidatiearts in het ziekenhuis in consult vragen. Tijdens uw verblijf in het ziekenhuis komt (op verzoek van uw behandelend specialist) onze revalidatiearts bij u op bezoek. Hij beoordeelt of u in aanmerking komt voor klinische revalidatie in Sophia Revalidatie.  
 
Vanuit huis of verpleeghuis
Als uw  (verpleeg)huisarts of specialist van mening is dat de revalidatiearts u met spoed ziet, kan deze telefonisch contact opnemen met één van onze revalidatieartsen.
 

Locaties

Sophia Revalidatie biedt medisch specialistische revalidatie voor NAH op behandellocaties in Den Haag, Delft, Gouda
 

 
 

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie