home

Behandelmogelijkheden

 
Sophia Revalidatie biedt, afhankelijk van uw hulpvraag, klinische of poliklinische revalidatiebehandeling aan. Een revalidatiearts kan bepalen of u het beste klinisch of poliklinisch kunt revalideren.
 

Poliklinische behandeling

Poliklinische revalidatie wil zeggen, dat u regelmatig op afspraak naar één van de locaties van Sophia Revalidatie komt.  U krijgt begeleiding van een multidisciplinair behandelteam, dat werkt volgens een behandelplan. Tijdens de afspraken vinden er behandelingen plaats, waarna u telkens weer naar huis gaat. Doordat wij poliklinische revalidatie op al onze locaties aanbieden, kunt u in de meeste gevallen uw behandeling dicht bij huis krijgen. 


Klinische behandeling

Heeft u een intensieve revalidatiebehandeling met 24-uurszorg nodig, dan komt u in klinische revalidatie. In dat geval wordt u opgenomen in de kliniek op onze locatie aan de Vrederustlaan in Den Haag. U verblijft een langere periode in ons revalidatiecentrum. U krijgt begeleiding van een multidisciplinair behandelteam dat werkt volgens een behandelplan.
 

Consult 

Naast het bieden van poliklinische en klinische revalidatie, treden revalidatieartsen van Sophia Revalidatie op als consulent in ziekenhuizen in de regio. 

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Om u beter van dienst te zijn, maakt sophiarevalidatie.nl gebruik van cookies. » Meer informatie